Кеті Холмс в потертих джинсах проїхалася на метро в Нью-Йорку

176898, Katie Holmes reads 'Slouching Towards Bethlehem' book as she rides the subway. New York City, New York - Thursday July 26, 2018. Photograph: ?? LGjr-RG, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Avalon): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

Зірки часом виявляються ближчими, ніж здається. Ще недавно ми бачили Кеті Холмс в розкішній сукні від Dior на показі в Парижі, а днями папараці застукали зірку в нью-йоркському метро, де вона, як і всі інші пасажири, їхала кудись у справах, втомлено прихилившись до вікна. Треба відзначити, що зустріти знаменитість в підземці в цьому місті не така вже й рідкість, та й сама Кеті вже була помічена в громадському транспорті і раніше.

39-річна актриса, чий роман з колегою по голлівудському цеху 50-річним Джеймі Фоксом, схоже, триває всупереч чуткам про їх розставання, вважала за краще для поїздки на метро повсякденний скромний гардероб. Кеті вибрала світло-блакитні укорочені джинси з легкими потертостями біля швів, вільну блузу кремового кольору і зручні капці на плоскій підошві. Від цікавих очей вона вважала за краще закритися масивними сонцезахисними окулярами.

Це, втім, не завадило витратити їй час в дорозі з толком. Холмс занурилася в читання – на колінах у актриси помітили книгу Slouching Towards Bethlehem ( “Шкандибаючи до Вифлеєму”), яка являє собою збірник оповідань письменниці Джоан Дідіон, випущений вперше в 1968 році.

Майстерність перевтілення актриси не викликає питань – їй вдалося злитися зі звичайними нью-йоркськими жителями. Сусіди по вагону не дуже звертали увагу на зоряну пасажирку і не турбували її. Сподіваємося, що, захопившись читанням, Холмc не проїхала свою зупинку.

Поділись


Новини партнерів