Українська співачка Анна Сєдокова розповіла про плани на майбутнє

Багатодітна мама Анна Сєдокова веде досить активний ритм життя. Екс-учасниця “ВІА-Гри” слідує щільному графіку: ледь не кожен день вона гастролює по різних містах і країнах, і при цьому займається вихованням трьох дітей – 13-річної Аліни, 7-річної Моніки і однорічного Гектора.

Як же співачка все встигає? Про це днями своїм шанувальникам розповіла Сєдокова в Інстаграм. Судячи зі слів артистки, в її житті поки немає людини, заради якої вона б відмовилася від такого шаленого ритму життя.

“Я постійно кудись лечу. Вилітаю, відлітаю, прилітаю … Зібратися за 17 хвилин з 15 концертними сукнями, речами в чотири міста і чотири концерти. Чи можу я відмовитися від цього? Напевно, можу. Просто поки не бачу, заради кого або заради чого. І я не про дітей. Ми літаємо разом.”

Також Седокова додала, що не уявляє себе в ролі домогосподарки. Анна не здатна сидіти на одному місці, адже її весь час переслідує спрага досягати більшого.

“Зупинюся я колись? Цілком можливо. Чи я буду колись домогосподаркою? Напевно, вже ніколи. Тому що я не втомилася. Тому що у мене є спрага. Дике бажання досягти і підкорити, себе. І поки я йду по цій дорозі, вірніше лечу.”

Передплатники співачки підтримали її думку, залишивши відповідні коментарі: “І молодець!”, “Розумниця! Захоплююся! Жагою жити і йти вперед!”, “Ходячий мотиватор”.

Джерело

Поділись


Новини партнерів