Ліндсі Лохан запускає власне реаліті-шоу від творців “Сімейства Кардашьян”

Лаври Кім Кардашьян та її сестер не дають спокою знаменитостям, які раз у раз оголошують про плани створити реаліті-шоу, як у знаменитого на весь світ сімейства. Як стало відомо сьогодні, в серпні цього року до зйомок програми приступить Ліндсі Лохан – вона вже підписала контракт зі студією Bunim/Murray Productions, тієї самої, що робить шоу Keeping Up With the Kardashians.

Не обтяжена сімейними узами, Ліндсі сама стане головною героїнею реаліті, і весь сюжет будуватиметься навколо її клубного бізнесу. У першому сезоні буде показана історія створення її клубу Lohan Beach House Mykonos на Міконосі – веселощі, вибухові тусовки і зоряні гості в якості “начинки”. В кінці сезону знімальна команда покине острів і відправиться слідом за Ліндсі, яка планує не зупинятися в розширенні своєї клубної імперії.

Зйомки в реаліті – не єдиний привід говорити про повернення Ліндсі на екрани. 26 липня відбудеться прем’єра нового серіалу з її участю – “Через хворобу” (Sick Note) – комедії, де вона знялася разом з Рупертом Грінтом (Рон з “Гаррі Поттера”).

Сюжет серіалу закручений навколо героя на ім’я Деніел Глесс, невдахи, який несподівано дізнається про страшний діагноз – рак. Після цього оточуючі змінюють своє ставлення до Деніела. Хлопець звикає до опіки колег і близьких і, коли дізнається про те, що насправді абсолютно здоровий, приховує від всіх цю звістку.

Поділись


Новини партнерів