Регіна Тодоренко і Влад Топалов офіційно підтвердили свої відносини

Чутки про роман 28-річної Регіни Тодоренко і 32-річного Влада Топалова ходили вже давно, проте сама пара їх не підтверджувала, а телеведуча щоразу намагалася переконати громадськість в тому, що з музикантом її пов’язують виключно дружні стосунки. Однак вчора закохані нарешті розставили всі крапки над i. Після вечірки журналу Glamour Тодоренко в своєму Instagram опублікувала спільний з Топаловим знімок і дала зрозуміти, що більше приховувати свої стосунки з ним вона не має наміру.

“Важливий висновок сьогоднішнього торжества @glamour_russia: якщо ти поруч з чоловіком, який підтримує тебе в будь-яких божевільних починаннях, вірить в твій успіх і любить всім серцем, значить, пора забрати його додому з цієї гучної тусовки, поки інші не звернули увагу! А якщо чесно, як же круто відчувати підтримку в такі відповідальні моменти, як сьогодні, під ногами земля стає міцнішою. Коли чоловік вірить в жінку і пишається її досягненнями, – це велике щастя!”

– написала вона, а потім додала, що вони з Топаловим представлені в номінації “Пара року” на премії журналу.

Але і це ще не все. Нагадаємо, що після премії МУЗ-ТВ з’явилися новини про вагітність телезірки. Сама вона, правда, її досі офіційно так і не підтвердила, але варто відзначити, що живіт Регіни вже помітно округлився. Так що сумнівів немає – Тодоренко скоро стане мамою. Ну а в світлі останніх подій питання, хто ж є батьком дитини, відпало саме собою.

З чуток, пара вже навіть заручена і скоро, ймовірно, зіграє весілля.

До роману з Топаловим у Тодоренко були тривалі стосунки з Микитою Трякіним, але минулого року вони розлучилися. Топалов же в 2015 році одружився на Ксенії Даніліной, у шлюбі з якою прожив два з половиною роки. Дитина для обох стане першою.

Поділись


Новини партнерів