Популярна актриса розповіла, як її згвалтував культовий режисер

27-річна голлівудська актриса Сенд Ван Рой, зірка блокбастера “Валеріан і місто тисячі планет”, розкрила подробиці згвалтування культовим режисером Люком Бессоном.

Дівчина, яка нібито стала жертвою сексуального насильства, озвучила деталі інциденту. Вона розповіла, що Бессон її принижував і знущався, а після цього її тіло боліло настільки, що Сенд втрачала свідомість, пише Daily Mail.

“Я плакала, я блювала. Він здійснював щодо мене принизливі сексуальні дії. Я демонструвала неприкриту огиду, показувала йому, що не хочу цього. Я дуже боялася померти і була дуже близька до цього”, – жахнула своєю розповіддю Ван Рой.

При цьому актриса уточнила, що просила Бессона зупинитися, звертаючись до нього з абсолютно прямими вимогами. Як пояснила Ван Рой, на ранок після того, що сталося, її тіло боліло так сильно, що вона втрачала свідомість.

Зазначимо, Сенд Ван Рой звинуватила режисера Люка Бессона у тому, що він її накачав наркотиками і зґвалтував у готелі “Брістоль”. Пізніше актрису спіймали на брехні, оскільки слідство встановило, що слідів наркотичних речовин у крові нібито постраждалої знайдено не було.

Джерело

Поділись


Новини партнерів