Кеті Перрі розповіла про роман з Орландо Блумом, боротьбу з депресією і ставлення до релігії

33-річна Кеті Перрі стала героїнею серпневого номера австралійського Vogue і не тільки прикрасила його обкладинку, а й дала велике інтерв’ю виданню, в якому розповіла про роман з Орландо Блумом, про ставлення до релігії, депресії і свою кар’єру. Наводимо найцікавіші цитати.

Про особисте життя

“Звичайно, мені подобаються мої відносини, але це лише деяка частина мого життя, і я б не хотіла, щоб іншим її складовим приділялося менше уваги.”

Про релігію

“Моя мама молилася за мене все життя і сподівалася, що я повернуся до Бога. Я ніколи не залишала його. Просто я стала вести більш світський спосіб життя і займатися своєю кар’єрою. Але тепер, коли мені вже за 30, я більше орієнтуюся на духовність.

Я велика шанувальниця Папи Римського Франциска. Він поєднує в собі співчуття, смирення і в той же час строгість і неприйняття. Він дуже скромний і зовсім не легковажний.”

Про депресію

“У мене були напади ситуативної депресії. Минулого року моє серце було розбите, бо я чекала певної суспільної реакції, якої не було (мова, очевидно, про її останній альбом Witness, який не став таким успішним, як її попередні платівки). Але саме цей провал і віра в Бога подарували мені цілісність, якої у мене ніколи не було.”

Про терапію

Мені здається, ми все в якійсь мірі комп’ютери і заражаємося вірусами. Багато хто займається самолікуванням і намагається втекти від реальності. Я теж це робила.

Всім своїм друзям я рекомендую програму Хоффмана (це тижневий курс реабілітації, який допомагає впоратися з різними особистими проблемами і вчить жити в гармонії з собою). Після неї я зрозуміла, що між творчістю і стражданням немає ніякого зв’язку, а артист для свого ідеального образу зовсім не повинен страждати і мучитися.

Про роботу

“Я витрачаю багато грошей на концерти, тому що хочу влаштувати відмінне шоу.

Я іноді не відчуваю себе на 100 відсотків, дуже втомлююся після перельотів, і часом у мене трапляються особисті проблеми просто перед виходом на сцену. Але я люблю в мистецтві абсолютно все. Мені подобається мріяти, фантазувати і придумувати щось нове.”

Поділись


Новини партнерів