Девід і Вікторія Бекхем відпочивають з дітьми в Хорватії

Збірна Хорватії не стала чемпіоном світу з футболу, та й Девід Бекхем, звичайно, вболівав за рідну Англію. Але відпочивати всією сім’єю і трохи відволіктися від програшу англійців після закінчення чемпіонату Девід і Вікторія відправилися саме на хорватське узбережжя.

Всією сім’єю – це тому, що тепер з батьками, братами і сестрою возз’єднався старший син Бекхемів, 19-річний Бруклін. Згідно з даними ЗМІ, молодий чоловік завершив перший навчальний рік і покинув навчання в престижній школі дизайну Parsons в Нью-Йорку, тому що дуже нудьгував по родині. Тепер він може насолоджуватися спілкуванням з родичами. Принаймні на фото, зроблених папараці, Бруклін не відходив від батька і молодших братів – Ромео і Круза. Прогулюючись разом, чоловіча компанія щось захоплено обговорювала.

На інших фото видно, що після цього Девід приділив увагу і своїм улюбленим жінкам: покатав на гідроциклі дочку Харпер і позасмагав на шезлонгу поруч з Вікторією. При цьому спортивній формі Девіда можна тільки поаплодувати: рельєфні м’язи на пресі і ніякого натяку на живіт говорять про те, що 43-річний екс-футболіст продовжує приділяти чимало часу тренуванням. Судячи з усього, сім’я вважала за краще зупинитися на приватній віллі, оскільки навколо не було видно численних відпочиваючих.

Поділись


Новини партнерів