Джонні Депп залагодив фінансові проблеми зі своїми менеджерами

Останні місяці в житті відомого актора з’явилася справжня чорна смуга. То в пресі з’являлися новини про те, що Депп побив члена знімальної групи на майданчику свого нового фільму і йому загрожує суд; то в інтернет потрапляла інформація про хворобу його сина… Найбільша ж проблема, яка сильно підмочила репутацію Деппа – його судові тяжби c компанією The Management Group, – загрожувала і зовсім розорити його. Однак, як стало відомо сьогодні вночі, актор і його колишні менеджери нарешті прийшли до якоїсь згоди.

Інформацію про те, що суду по стягненню коштів з Джонні (а перше засідання мало відбутися 15 серпня) не буде, дало американське видання Variety. Нагадаємо, що ще в 2017 році актор подав до суду на колишніх менеджерів, стверджуючи, що ті розтратили більшу частину його статку, і зажадав відшкодування збитку в розмірі 25 мільйонів. У відповідь на це співробітники компанії The Management Group подали зустрічний позов, стверджуючи, що актор сам викопав собі фінансову могилу, купуючи невиправдано дорогі вина і влаштовуючи постійні вечірки.

В ході цих розглядів актор навіть подав до суду на своїх захисників – адвокатів. Але тепер, мабуть, Депп вирішив піти на мирову: він і його колишні співробітники прийшли до взаємної згоди не доводити справу до суду.

“Джонні Депп радий, що він і The Management Group досяг угоди”, – повідомив представник актора в заяві, яку випустив Variety. Про умови цієї угоди і про те, хто в підсумку кому заплатив і яку саме суму, поки нічого не відомо.

Поділись


Новини партнерів