Бейонсе порадувала фанатів фотосесією в мікрошортах

36-річна Бейонсе, безумовно, експерт по ефектних появах на публіці. У співачки і її чоловіка, репера Джей-Зі, на літо заплановано продовження світового турне On the Run II. Шанувальники вражені і самим шоу, і чудовими костюмами, в яких Бейонсе виходить на сцену.

Втім, і зараз, коли в турі видалася пара вільних днів між концертами в Барселоні і Парижі, виконавиця не перестає дивувати. У своєму Instagram вона запостила серію яскравих фотографій, в яких віддані фанати побачили відсилання до відео Crazy in Love, яке вийшло в 2003 році.

Бейонсе позує в ультракоротких джинсових шортах від Coal N Terry і білій блузі з яскравою геометричній композицією в стилі абстрактного експресіонізму з колекції сезону весна-літо 2018 року від Céline. Доповнила свій модний лук співачка сумкою від Dior.

Порівнюючи кадри з відео 15-річної давнини і нові фото Бейонсе, можна з упевненістю сказати, що діва зберегла прекрасну форму. Втім, і сама співачка явно задоволена фотосесією. З шанувальниками зірка поділилася і кількома великими кадрами – одночасно оцінити можна і стрункі ноги Бейонсе, і декоративне оздоблення шорт.

Уважно шанувальники придивлялися і до живота співачки – під час туру вона натякнула, що скоро у них з Джей-Зі може з’явитися четверта дитина. Цього літа зірки встигли відпочити зі старшою дочкою Блу Айві і близнюками на європейських курортах в перервах між концертами. Супроводжує дружне сімейство в турі і мама Бейонсе, Тіна Ноулз.

Поділись


Новини партнерів