Брюс Вілліс відвів дружину і доньок у Діснейленд

Актор, якого шанувальники звикли бачити в образі рятівника світу від чергового апокаліпсису, змінив білу майку на … футболку із зображенням Міккі Мауса. Привід був більш ніж вагомий: Брюс разом з усім своїм численним сімейством відправився в Діснейленд і вирішив одягнутися відповідно.

Компанію актору в його поїздці в найвідоміший парк атракціонів склали дружина Емма, їх доньки – 6-річна Мейбл і 4-річна Евелін і доньки Брюса від шлюбу з Демі Мур: 29-річна Румер, 26-річна Скаут і 24-річна Талула. Знімками свого відпочинку доньки Брюса тут же стали ділитися в Instagram.

За прикладом батька сімейства всі інші також одягли футболки з мультперсонажами, на кожній з яких було написано прізвисько носія. Так, Скаут вибрала футболку з написом “Скаутер”, Румер стала “Ру”, а на одязі Мейбл було написано “Мейбс”. Вся весела компанія “відзначилася” практично на всіх головних атракціонах парку. До слова, такі візити в Діснейленд сімейство Вілліс робить іноді по кілька разів на рік: в минулому році актор також їздив туди з дружиною і дітьми.

Поділись


Новини партнерів