Джастін Бібер і Хейлі Болдуін перед весіллям прослухають курс лекцій в церкві

Незважаючи на те, що у Джастіна Бібера репутація не такого вже й ідеального хлопця (співак відомий своїми ексцентричними витівками і декількома випадками бійок), він є віруючою людиною і регулярно відвідує церкву.

Тепер, у світлі прийдешніх глобальних змін в особистому житті 24-річного Джастіна, який в минулі вихідні зробив пропозицію руки і серця своїй коханій Хейлі Болдуін, можливо, він і зовсім стане на шлях виправлення, врахує “помилки молодості” і стане розсудливим. В крайньому випадку, церква буде в цьому активну участь. Як стало відомо репортерам Daily Mail, перед тим як піти до вівтаря, Джастін і Хейлі прослухають 5-тижневий курс лекцій в церкві Хіллсонг. За цей час їх повинні навчити, як слід поводитися в шлюбі: вирішувати конфліктні ситуації, розпоряджатися фінансами і вступати в інтимні стосунки.

“У Джастіна було певне минуле. У нього були досить тривалі відносини з Селеною Гомес, але тепер своє життя з Хейлі він хоче почати з чистого аркуша. Це те, що дуже важливо для них обох і дозволить сформувати міцну основу їх сім’ї на довгі роки, які вони планують провести разом”,- розповів інсайдер.

21-річна Хейлі також є послідовницею пятидесятників. Вона відвідує служби церкви Хіллсонг в Нью-Йорку і Австралії, а Джастін дуже дружить з пастором церкви Карлом Ленцем, який є дуже популярним серед знаменитостей і отримав прізвисько “наймоднішого священика”.

Нагадаємо, зробивши пропозицію руки і серця Хейлі, співак “озвучив” вчора своє зізнання в любові за допомогою особистого блога в Instagram:

“… Хейлі, я так закоханий в тебе! І так хочу провести своє життя, пізнаючи тебе з усією любов’ю і добротою, на яку здатний. Я обіцяю, що наша сім’я стане єдиним цілим і кожне рішення ми будемо приймати разом. Моє серце цілком і повністю належить тобі, і ти завжди будеш стояти у мене на першому місці… Ти робиш мене набагато кращим, і ми прекрасно доповнюємо один одного. Не можу дочекатися цієї нової сторінки в моєму житті! Дивно, як поруч з тобою все раптом знайшло сенс. І найбільше я радий тому, що мої молодші брат і сестра тепер бачитимуть ще один приклад міцного шлюбу і відносин.”

Поділись


Новини партнерів