Донька Анни Вінтур і син Франки Соццані одружилися: перші подробиці таємної церемонії

Через рік і два місяці після заручин спадкоємці двох гучних fashion-імперій нарешті побралися. Торжество пройшло в особняку матері нареченої Анни Вінтур в Лонг-Айленді.

У чому були наречений і наречена, який відтінок вибрали для наряду подруги нареченої і як виглядав торт – всі ці деталі весілля Бі Шаффер і Франческо Карроцціні поки що залишаються невідомими. І причина тому одна: секретності цього весілля дотримувалися чистіше таємних урочистостей деяких знаменитостей, і навіть відомих гостей Бі і Франческо просили утриматися в цей вечір від використання стільникових телефонів і соцмереж. Останнє прохання далося деяким подругам Бі особливо важко: так, Наталі Лав, дочка редактора журналу Vogue, яка дружить з Шаффер, запостила в Instagram кілька постів по дорозі на весілля, супроводивши їх хештегом #nosociamedia, але після цього утрималася від фотографій.

Як підозрюють в західних ЗМІ, подібна скритність пояснюється дуже просто: мати нареченої і головний редактор американського Vogue Анна Вінтур просто хоче випустити наступний номер журналу з молодятами на обкладинці. А значить, жодне фото не повинно потрапити в мережу раніше терміну.

Втім, якісь деталі весільного торжества дізнатися все-таки вдалося. Крім Наталі Лав, на церемонії також були присутні кореспондент Vanity Fair Дерек Бласберг, ще одна співробітниця Vogue Cелбі Драммонд, завдяки якій і стало відомо про заручини Бі і Франческо в минулому році. Наречена вибрала для весілля закриту довгу сукню класичного крою, наречений в чорному смокінгу також дотримувався традицій.

Нагадаємо, що про відносини Бі Шаффер і Франческо Карроцціні вперше стало відомо восени 2016 року: вони з’явилися разом на прем’єрі документальної картини про матір Франческо “Франка. Хаос і творчість”. До зустрічі з Бі Карроцціні був у відносинах зі співачкою Ланою Дель Рей. Сама ж Шаффер до цього не була помічена в романтичних стосунках зі знаменитостями.

Поділись


Новини партнерів