Джонні Деппа знову звинувачують у побитті

Схоже, у 55-річного Джонні Деппа можуть виникнути проблеми з законом. Член знімальної групи фільму “Місто брехні” (City of Lies) Грегг Брукс звинуватив актора в нападі і подав на нього в суд. За його словами, Депп “зловмисно і сильно двічі вдарив його в грудну клітку”, в результаті чого Брукс постраждав фізично і емоційно.

Причиною такої поведінки Деппа стало те, що Грегг дозволив собі критичні висловлювання щодо сцени, в якій знімалися друзі актора. Він стверджує, що дії Джонні, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, були навмисними.

“Він хотів змусити позивача страждати від приниження. Алкогольне сп’яніння і запальність Деппа створили вороже, образливе і небезпечне робоче середовище”,

– йдеться в судовому позові.

Брукс стверджує, що після того як він не став підписувати відмову від подачі судового позову, його звільнили.

“Мій клієнт хоче, щоб Депп був притягнутий до відповідальності за свою поведінку на знімальному майданчику, з тим щоб в майбутньому інші не опинилися в такій же ситуації”,- каже адвокат Брукса Арбелла Азізян.

Представники актора цю ситуацію поки не прокоментували.

Це далеко не перший випадок, коли актора звинувачують у застосуванні фізичної сили. Так, його колишня дружина Ембер Херд не раз стверджувала, що Депп піднімав на неї руку, і як доказ ділилася знімками, на яких було видно сліди побоїв на її тілі.

 

Поділись


Новини партнерів