Джастін Бібер зробив пропозицію Хейлі Болдуін і подарував їй кільце з великим діамантом

Ось так новини! Західні ЗМІ повідомляють, що 24-річний Джастін Бібер зробив пропозицію своїй 21-річній коханій Хейлі Болдуін. І вона відповіла згодою!

Звістка про заручини закоханих з’явилася після того, як очевидець опублікував у своєму Twitter в неділю фото пари, на якому чітко видно кільце (його величезний діамант не помітити дійсно дуже складно) на безіменному пальці моделі.

“Я тільки що зустрів Джастіна Бібера і Хейлі Болдуін на Багамах, і на її пальці було кільце”,- написав він і розповів, що виглядали Джастін і Хейлі дуже щасливо і спокійно.

Близьке до Болдуін джерело підтвердило, що пропозицію Бібер їй зробив в суботу, 7 липня, на Багамах. Співак в присутності відпочиваючої публіки, яку охоронці попросили прибрати свої телефони, аргументувавши це тим, що має статися щось особливе, встав перед коханою на коліно і запитав Хейлі, чи готова вона вийти за нього заміж.

Джастін Бібер і Хейлі Болдуін знайомі вже багато років. Їх дружні стосунки переросли в щось більше майже чотири роки тому, коли вперше почали з’являтися чутки про їх роман. Через деякий час стало ясно, що вони дійсно зустрічаються. Однак два роки тому вони все ж розлучилися. Як заявляла Хейлі, вони обидва зрозуміли, що їм краще бути просто друзями. Проте зовсім недавно вони дали своїм відносинам другий шанс, і у що це вилилося, ми тепер знаємо.

За сина вже пораділи його батьки. Батько Джастіна Джеремі Бібер опублікував в своєму Instagram його знімок і написав, що він дуже ним пишається.

“Сказати, що я гордий, – нічого не сказати. В очікуванні наступної життєвої глави”,- написав він.

А мама Бібера Патті Маллетт кілька разів написала слово “Любов” у своєму Twitter.

Найгучнішим романом канадського співака, втім, залишаються його стосунки з 25-річною Селеною Гомес, з якою він не один раз розлучався і сходився знову. Чи прокоментує Селена ці новини чи, можливо, присвятить колишньому коханому чергову пісню, покаже час.

Поділись


Новини партнерів