53-річна Сара Джессіка Паркер в купальнику виглядає так само, як і 30 років тому

Сара Джессіка Паркер нечасто з’являється на публіці. Коли папараці вдається зняти зірку під час прогулянок з родиною по Нью-Йорку, вона найчастіше позує в буденних нарядах.

На початку липня репортери застали Сару на пляжі Монток Біч на острові Лонг-Айленд в Нью-Йорку. 53-річна актриса відпочивала на березі в лаконічному чорному купальнику.

Шанувальники Сари відзначили, як добре вона виглядає: «Нам би так виглядати в її роки! Молодець!», «Менше всіх викаблучується, краще за всіх виглядає», «Навіть целюліту і в’ялості немає. Супер!», «Богиня», «Шикарна. Завжди мені подобалася».

Деякі інтернет-користувачі порівняли фігуру актриси зі знімками 30-річної давності: «Ця жінка поза часом!», «Цілком молоде тіло», «Коли з віком виглядаєш краще».

Нагадаємо, 5 червня Сара Джессіка Паркер взяла участь у зйомках осінньої рекламної кампанії Intimissimi. На майданчику Сара постала в шовковій піжамі, мереживному бюстгальтері і в туфлях на підборах. Образ актриси нагадав шанувальникам стиль її героїні Керрі Бредшоу з серіалу «Секс у великому місті».

Поділись


Новини партнерів