“Нехай забороняють в’їзд у країну”: продюсер Лободи виправдала концерти зірки в Росії

Продюсер української співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна пояснила, чому зірка перестала їздити в Україну.

“Просто зараз ми в Україні практично не буваємо. До кінця серпня Свєта в Америці, а потім у нас до квітня 2019 року заплановано близько сотні концертів. Це Прибалтика, Німеччина, Казахстан, Узбекистан … Ми нікуди не переїхали, а просто активно гастролюємо. І робимо це там, де нам дають комфортно виступати”, – розповіла вона в інтерв’ю karabas.live.

Також її розізлила ініціатива про введення санкцій проти українських артистів, які гастролюють в РФ.

“Нехай забороняють в’їзд в країну, врубають податки. Цим займаються люди, які демонструють свою професійну неспроможність. Якщо це частина брудної акції по залученню уваги до себе, то ок. Але якщо це серйозно, то я знаю, що їм сказати: “Артисти платять податки з того, що заробляють. А ви, хлопці, платите?”- поскаржилася Крапівіна.

Продюсер Лободи порадила владі “зайнятися країною”. “Бруд на вулицях. Розбиті вікна в будинках в центрі міста. Пекельні пробки. Чотири години ти їдеш з Петрівки на Шулявку, тому що всю дорогу ремонтують. Як таке взагалі можливо, хлопці? І при цьому вони приймають закони, щоб вішати на артистів знаки зрадників Батьківщини. Нехай країною займуться. Нехай зроблять щось, щоб в Європі перестали говорити: “Як Росія з Америкою домовляться, так і буде з Україною”. Це ж ненормально”, – вважає вона.

За словами Крапівіної, Лободі пропонували виступати в Україні, але вона поки не буде цього робити. В тому числі, була пропозиція зібрати два Палацу спорту в Києві.

“Нещодавно телефонували з компанії, у якої в центрі Києва захід в рамках запуску нової продукції. Готові були йти на будь-які умови і дати Світлані охорону. Я пояснила: “Ми не за Свєту боїмося. У неї тут будинок, це її країна. Ми хвилюємося за наших шанувальників”. Загалом, доводиться відмовлятися. Шкода, але мені не вдалося утримати баланс і контролювати ситуацію”, – пояснила продюсер.

Джерело

Поділись


Новини партнерів