Скарлетт Йоханссон розкритикували за рішення зіграти трансгендера в новому фільмі

33-річна Скарлетт Йоханссон зніметься у фільмі Rub & Tug, який розповість про трансгендерів – власника масажного салону в Піттсбурзі в 1970-х роках. Його-то і зіграє актриса. Рішення Скарлетт зрозуміли далеко не всі – інтернет-користувачі почали активно її критикувати.

“Найменше, що ви могли зробити при створенні фільму про трансгендерів, – це запросити на цю роль самого трансгендера. Скарлетт слід припинити занадто наївно ставитися до вибору ролі”,

“Я не можу зрозуміти, наскільки ж Скарлетт егоїстична”,

“Нехай Скарлетт не ображається, але в світі повно красивих жінок-транссексуалів, так що нехай в Голлівуді їх шукають краще”,

– обурилися користувачі мережі.

Сама ж актриса, дізнавшись про критику на свою адресу, зробила заяву через свого представника. Вона зазначила, що зіграти трансгендера буде для неї зовсім не проблематично.

“Нехай вони звернуться до Джеффрі Тембора, Джареда Лето і Фелісіті Хаффман за коментарями”,- сказала вона.

Всі згадані Йоханнсон зірки теж свого часу зіграли трансгендерів в фільмах. Джаред Лето в 2014 році отримав “Оскар” за роль жінки, яка помирає від СНІДу, у фільмі “Даласький клуб покупців” (Dallas Buyer’s Club).

До слова, за роль в одному з останніх фільмів за участю Йоханссон, “Привид в обладунках” (Ghost in the Shell), її сильно розкритикували за те, що вона, будучи білошкірою актрисою, погодилася зіграти азіатку. Після цього вона заявила, що ніколи більше не зіграє людину іншої раси.

“Різноманітність – це дуже важливо для Голлівуду. І я не хотіла б, щоб мій персонаж був для когост неприємний або образливий”,- говорила вона.

Поділись


Новини партнерів