Продюсер Лободи: “Вагітність Світлани була незапланованою”

Продюсер української співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна зробила відверте зізнання про особисте життя артистки.

Друга вагітність української артистки Світлани Лободи була бажаною, але не запланованою.

Таке відверте зізнання зробила продюсер співачки Нателла Крапівіна в інтерв’ю виданню “Комсомольская правда в Україні”.

За словами Крапівіної, вона сама почала підозрювати, що Світлана перебуває в цікавому положенні, проте артистка довго це заперечувала. Потім вже змушена була сама зізнатися:

“Я звертала увагу, що деякі емоційні зміни в ній відбуваються, і навіть одного разу запитала, на що отримала впевнену відповідь: “Ні, це неможливо”. А через пару тижнів вона подзвонила мені з американських гастролей і, ледве дихаючи, буквально пошепки повідомила про те, що чекає дитину.

Звичайно, для мене це був шок, певною мірою. У мене був жорстко розписаний рік, був щільний графік, і довелося дуже багато всього змінити. Щоб дійсно увійти в цей новий режим, тому що будь жінка хоч артистка, хоч космонавт, але вагітність змінює дуже багато в сприйнятті дійсності.

Але Світлана так швидко зорієнтувалася, що, по суті, наша діяльність не постраждала. Вона до сьомого місяця працювала, ми відразу вирішили, що нічого афішувати не будемо.”

Також продюсер Лободи додала: “Це було дуже бажано. Але не заплановано.”

Світлана Лобода народила другу дитину 24 травня в Лос-Анджелесі. Артистка вже виховує старшу доньку Єву від союзу з хореографом Андрієм Царем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів