Пізня вечеря в Лондоні: Бейонсе і Джей-Зі потрапили під приціл папараці

Ось уже майже тиждень Бейонсе і Джей-Зі знаходяться в Лондоні, де за подружжям пильно спостерігають місцеві папараці. І справа не тільки в тому, що зірки вкрай рідко з’являються на публіці разом, саме в столиці Великобританії кілька днів тому вони порадували своїх шанувальників виходом нового сімейного альбому.

Після грандіозного концерту в Лондоні пара оголосила про реліз нового альбому, який отримав назву Everything Is Love. Ніяких натяків, ніяких заяв про спільну роботу в найближчому майбутньому – фани музикантів були шоковані. Приємно шоковані.

Вчора ж Бейонсе і Джей-Зі були помічені на порозі елітарного приватного клубу The Arts Club, серед засновників якого числяться Чарльз Діккенс і Ентоні Троллоп, а серед членів і гостей – Кіплінг, Моне, Роден, Дега і Тургенєв. Більш того, патроном закладу виступає чоловік Єлизавети II принц Філіп.

За словами репортерів, знаменитості залишали улюблене лондонське місце художників, колекціонерів, арт-дилерів та любителів мистецтва близько третьої години ночі.

36-річна Бейонсе цього вечора була в оксамитовій сукні і босоніжках з декором з пір’я, а 48-річний репер віддав перевагу чорному комплекту з толстовки, брюк, пальто і кросівок.

Поділись


Новини партнерів