Шерон Стоун довела, що бути яскравою можна і в чорно-білому образі

Яскраві провокаційні поєднання кольорів повертаються на подіуми, але Шерон Стоун довела, що елегантні монохромні поєднання ніколи не втратять актуальності – як і класичне старе чорно-біле кіно.

В аеропорту Лос-Анджелеса зірка “Основного інстинкту” (Basic Instinct) з’явилася в білих? злегка звужених джинсах, стильному чорному топі з бічними розрізами і інтригуючим V-подібним вирізом і шкіряній куртці, яка надала всьому образу рокерської зухвалості.

Світлі джинси з недбалими, але не надмірними потертостями підкреслили, що 60-річна актриса, яка нещодавно знялася в міні-серіалі ” Мозаїка ” (Mosaic) від HBO, знаходиться в прекрасній формі.

Навіть якщо ти світова знаменитість, наряд для подорожей повинен бути не тільки стильним, але і комфортним, тому Стоун віддала перевагу зручним балеткам. В якості  аксесуарів актриса вибрала оригінальні окуляри зі склом фіолетового відтінку і містку кремову сумку. Стоун перебувала в прекрасному настрої, багато посміхалася і з задоволенням позувала фотографам. Щоб не втратити голлівудського шику в дорозі, актриса доповнила свій лук витонченим золотим ланцюжком з буквами-підвісками, що складаються в слово Love.

Поділись


Новини партнерів