Джанет Джексон розповіла про боротьбу з депресією: “Це було дуже напружено”

52-річна Джанет Джексон заглибилася в спогади і в новому номері журналу Essence Мagazine в листі до своїх шанувальників розповіла, чому її навчило життя і як вона змогла пройти через труднощі.

“Я боролася з депресією. І це була напружена боротьба. Низька самооцінка може виникнути через почуття неповноцінності, яке ви відчуваєте в дитинстві. Це може бути пов’язано з недотриманням високих стандартів. І, звичайно, не варто забувати про соціальні проблеми, такі як расизм і сексизм. Все разом це виливається в депресію – дуже страшний стан. На щастя, я знайшла з неї вихід”,- згадала вона про проблеми 20-річної давності.

Торкнулася зірка і теми розширення прав і можливостей жінок, особливо актуальної останнім часом у всьому світі завдяки руху #MeToo .

“Ми живемо в той час, коли жінки не хочуть, щоб їх контролювали, експлуатували, гвалтували. Ми показали свою силу, і ми не заспокоїмося”,- каже вона.

Зараз же Джексон, за її словами, абсолютно щаслива. А все – завдяки її однорічному синові Іссе.

“Найвище щастя для мене – це тримати на руках мою дитину, слухати його агукання, цілувати його, дивитися в його усміхнені очі і бачити, як він відповідає на мою ніжність”,- каже вона.

А ось про що не стала говорити зірка, так це про відносини зі своїм колишнім чоловіком Віссамом аль-Маном. Нагадаємо, Джанет хотіла домогтися одноосібної опіки над їхнім сином. Однак поки їй це зробити не вдалося. Нещодавно їй навіть довелося викликати поліцію, поки Ісса перебував зі своїм батьком. За словами няні малюка, поведінка аль-Мани була неадекватною, їй навіть довелося закритися в ванній і звернутися за допомогою до Джексон.

Поділись


Новини партнерів