Крістен Стюарт вийшла на шопінг зі своєю дівчиною Стелою Максвелл

28-річні зірки, актриса Крістен Стюарт і модель Стелла Максвелл, якийсь час не з’являлися на публіці, що породило низку чуток про їх розставання. Але тепер закохані знову разом і, судячи з усього, відмінно проводять час удвох. Нагадаємо, що вони знаходяться в стосунках майже два роки.

Днями дівчата відправилися за покупками в магазин органічних продуктів Gelson’s Мarket: Крістен відповідально везла візок, навантажений покупками, а Стелла несла в руках один великий пакет.

Для цієї прогулянки Крістен вибрала коротку футболку забарвлення хакі, широкі білі спортивні штани і кеди від adidas. А Стелла відправилася по магазинах в образі total-black, одягнувши чорну футболку, спортивні штани та кросівки. Щоб сховатися від яскравого сонця і настирливих поглядів, дівчата взяли з собою темні сонцезахисні окуляри.

Днями Крістен, до слова, літала в Мілан, де Стелла брала участь в спеціальному показі Versace’s Menwear Fall 2018. Після шоу дівчата влаштували невелику святкову вечерю, на яку запросили своїх подруг Кендалл Дженнер і Беллу Хадід.

Поділись


Новини партнерів