Єва Лонгорія продає розкішний маєток за 11 мільйонів доларів

43-річна Єва Лонгорія, яка вчора вперше стала мамою, за деякий час до народження дитини зайнялася продажем власного маєтку на Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі. Цей особняк з прилеглими до нього будівлями, розташованими на території в два з половиною акра, зірка придбала у свого колеги Тома Круза в 2015 році за 11,4 мільйона доларів. Продати ж нерухомість Єва планувала дорожче – аж за 14 мільйонів, однак буквально за кілька днів до пологів актриса зробила хорошу знижку, знизивши вартість до 11 мільйонів.

Чи є адекватною така висока ціна за цей особняк, вирішувати, звичайно, покупцеві. Але маєток дійсно досить незвичний і оригінальний: він являє собою флагманське судно і складається з власне самого особняка, двох студій та гостьового будинку, які з’єднані між собою прикрашеними кам’яними доріжками і стежками.

У головному будинку є кухня, величезна вітальня з чудовим каміном і три великі спальні. А гостьовий будинок складається з чотирьох спалень, чотирьох ванних кімнат і спеціального приміщення для зберігання вина. Але головною перевагою маєтку є вид, який відкривається з його тераси на ландшафт Південної Каліфорнії, а також басейн з лагуною і мостом.

До речі, минулого року зірка продала ще один свій будинок на Голлівудських пагорбах – правда, за куди більш скромну суму. Покупцям він дістався “всього” за 1,3 мільйона доларів.

Зараз же Єва і її 50-річний чоловік Хосе Антоніо Бастон живуть в будинку в Санта-Моніці, який, за відомостями західних джерел, вартує 13,5 мільйони доларів.

 

Поділись


Новини партнерів