В очікуванні поповнення: вагітна Кейт Хадсон катається на каяку в Греції

Лікарі не рекомендують вагітним засмагати і бувати на сонці, але, як то кажуть, якщо дуже хочеться … Актриса Кейт Хадсон, яка зараз чекає на третю дитину – доньку, вирішила знехтувати порадами фахівців і відправилася на відпочинок до Греції, на узбережжі Егейського моря. Кейт і її бойфренда, музиканта Денні Фудзікаву, папараці застали на пляжі острова Міконос. Компанію парі склали мама Кейт, актриса Голді Хоун, її прийомний батько Курт Рассел і брат Олівер.

Яке ж було здивування фотографів, коли 39-річна Кейт, незважаючи на свій поважний термін вагітності (актриса повинна народити в серпні), вважала за краще не просто лежати на шезлонгу поруч з коханим чоловіком, а вирішила провести час активно. Кейт взяла напрокат каяк і відправилася підкорювати на ньому морську гладь. Правда, море було відносно спокійне, так що актрисі вдалося спритно впоратися з веслом і насолодитися прогулянкою. А від прямих сонячних променів Кейт все ж частково врятувалася, одягнувши капелюх з широкими полями і сонячні окуляри.

Як стало відомо інсайдерам Us Weekly, актриса вже не вийде на роботу до самих пологів.

“Кейт і Денні шалено закохані. Її родина любить його, і всі щасливі, що Кейт зустріла його. Зараз вони на канікулах до самого кінця літа. У Кейт не заплановано ніяких заходів. Її графік порожній”,- розповіло джерело.

Кейт Хадсон і Денні Фудзікава зустрічаються з минулого року. Про те, що у них народиться спільна дитина, пара оголосила в квітні. Відомо, що актриса чекає на дівчинку. Для Кейт це вже третя вагітність: від першого шлюбу з рок-музикантом Крісом Робінсоном у неї є 14-річний син Райдер, а від стосунків з фронтменом групи Muse Меттью Белламі підростає 6-річний син Бінгем. Для Фудзікави майбутня донька стане його першою дитиною.

Поділись


Новини партнерів