Міранда Керр вперше помічена з новонародженим сином в Санта-Моніці

Міранда Керр знову стала мамою: на початку травня – модель народила мільярдерові і засновнику Snapchat Евану Шпігелю сина Харта. З тих пір Міранда вела досить закритий спосіб життя і не показувала ні ручки, ні п’ятки, ні спинки малюка в соцмережах. Перші кадри Міранди з молодшим сином вдалося зробити папараці, і нехай на них не видно обличчя немовляти, вони цінні тим, що це його перша публічна прогулянка зі знаменитою мамою. Міранда разом з мамою і сином були сфотографовані на виході з лікарні в Санта-Моніці.

Як відомо, у Міранди є старший син – 7-річний Флінн – від її шлюбу з Орландо Блумом. Будучи гостею шоу Джиммі Кіммел, модель розповіла, як Флінн поставився до нового поповнення в їхній родині:

“Він радий більше всіх! Ще коли ми з Еваном просто проводили багато часу разом, він запитав: “Коли мені було очікувати іншого братика або сестричку?” На що ми відповіли йому: “Почекай, спочатку ми повинні одружитися”. На наступний день після весілля Флінн з криком підбіг до мене і, погладжуючи мій живіт, запитав: “Мамочка, він уже тут?”

Нагадаємо, про відносини Міранди Керр та Евана Шпігеля стало відомо в липні 2015 року, після того як папараці помітили закоханих, які трималися за руки на одній з вулиць Лос-Анджелеса. Наступного місяця Міранда і Еван вирушили в першу спільну подорож, після чого модель вперше розповіла про свого обранця. Через півроку після початку відносин Еван познайомився з сином Міранди від шлюбу з Орландо Блумом – Флінном. У травні 2016-го Шпігель і Керр придбали спільний особняк за 12 мільйонів доларів, щоб почати жити разом, а в липні оголосили про заручини  Весілля пари відбулося в травні минулого року.

Поділись


Новини партнерів