Крига скресла: Бред Пітт провів день батька зі своїми дітьми

У минулі вихідні в усьому світі відзначали свято – День батька. Як повідомляє US Weekly, особливим цей день став і для Бреда Пітта, який зміг нарешті побачитися зі своїми дітьми.

Згідно з даними джерел видання, минулими вихідними актор провів разом з дітьми в Лондоні, де зараз у нього (так само, як і Анджеліни Джолі) проходять зйомки. У якому складі і за яких обставин відбулася зустріч, не повідомляється. Тим часом це істотне зрушення у відносинах цієї сім’ї. Як відомо, в минулому році Анджеліна не дозволила дітям зустрітися з татом і відвезла їх на час свята в Ефіопію. Зараз вона також знаходиться в закордонній поїздці – з місією ООН вона прилетіла до Іраку, проте дітей залишила в Європі.

Новина про возз’єднання Пітта з дітьми з’явилася після того, як минулого тижня ЗМІ облетіли чутки про поновлення боротьби зірок за право опіки. Повідомлялося, що Джолі може втратити свої права через те, що всіляко перешкоджає спілкуванню дітей з батьком. Нагадаємо, у Пітта і Джолі шестеро дітей: 16-річний Меддокс, 13-річна Захара, 14-річний Пакс, 11-річна Шайло і 9-річні близнюки Нокс і Вів’єн.

Поділись


Новини партнерів