Крістіна Агілера і Джиммі Феллон виступили в метро Нью-Йорка

Крістіна Агілера, яка сьогодні на радість своїх шанувальників нарешті представить нову платівку Liberation після шестирічної творчої перерви, за кілька днів до її виходу намагалася всіляко привернути до себе увагу. У середу вона стала героїнею телешоу на каналі MTV, а вчора взагалі вирішила дати міні-концерт. Причому місце для свого виступу вона вибрала досить оригінальне. Разом з відомим телеведучим Джиммі Феллоном Агілера виконала кілька пісень просто в метро Нью-Йорка.

Одягнувши перуки, капелюхи і сонячні окуляри, співачка і телеведучий почали свій виступ з композиції Джорджа Майка Freedom. Незабаром на платформі зібрався натовп людей, які стали знімати їх концерт на телефони. Коли ж Агілера і Феллон зняли перуки та інші аксесуари, за допомогою яких вони змінили свою зовнішність, присутні остовпіли. Розсекретивши свої особистості, Агілера і Феллон продовжили виступати під схвальні оплески захопленої юрби. Христина виконала власну композицію Fighter, а також пісню Арети Франклін Think.

До речі, Агілера далеко не перша зірка, яка заспівала в метро Нью-Йорка. Кілька років тому невеликий концерт там дала група U2, а рік тому мешканців нью-йоркської підземки своїм виступом здивувала Майлі Сайрус. Всі вони, до слова, теж спочатку виступали в окулярах і перуках і лише потім зняли їх і здивували публіку.

Поділись


Новини партнерів