Аріана Гранде показала розкішну обручку: 4,4 карати і платина

Аріана Гранде вміє дивувати своїх шанувальників, в тому числі інфоприводами особистого характеру. Як вдалося дізнатися ЗМІ вчора, вона заручилася зі своїм коханим, ведучим Saturday Night Live Пітом Девідсоном, з яким зустрічалася менше місяця. А вже сьогодні в мережі з’явилися фотографії величезної обручки співачки.

Як виявилося, Аріана вперше вийшла в світ з прикрасою під час концерту iHeartRadio в Лос-Анджелесі ще 2 червня. Правда, тоді кільце на “тому самому” пальці ніхто не помітив або не сприйняв всерйоз, вважаючи за біжутерію. Дійсно, як можна було здогадатися про заручини, якщо роману співачки на той момент було від сили кілька тижнів.

Діамант в 4,4 карати на платиновій основі – ось чим є безневинна “дрібничка” насправді. Як вдалося дізнатися Daily Mail, прикрасу було створено ювеліром Грегом Юнієм, до якого звернувся із замовленням Девідсон ще в кінці травня, попросивши зберегти всю інформацію в таємниці.

Цікаво, що лише в травні Аріана Гранде розірвала дворічні стосунки з репером Мак Міллером. У нові – з ведучим Saturday Night Live Пітом Девідсоном – вона вирішила зануритися без зволікань. Піт зробив дівчині пропозицію лише через два тижні після знайомства, Аріана відповіла згодою. Про радісну подію в житті закоханих розповіли їхні друзі.

“Це всього лише двоє людей, яким пощастило так швидко знайти свою любов. На вечірці Роберта Паттінсона, яка пройшла в минулі вихідні, вони самі розповіли про заручини”, – наводили слова інсайдера Us Weekly.

Поділись


Новини партнерів