Суд обмежив участь Анджеліни Джолі у вихованні дітей і встав на сторону Бреда Пітта в питанні про опіку

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, які не можуть розлучитися вже майже два роки (в основному через розбіжності в питанні про опіку над дітьми), на мирову йти не хочуть і продовжують з’ясовувати стосунки через суд. І, як пишуть західні ЗМІ, суд встав на сторону 54-річного актора, дозволивши йому без обмеження спілкуватися зі своїми дітьми по мобільному телефону.

“Дуже важливо те, що Бред може дзвонити їм в будь-який час, причому на їх власні номери телефонів. Можу припустити, що раніше він намагався їм зателефонувати, але через Анджеліну. А вона ж або просто не підходила до телефону, або відповідала, що вони не на місці, тому суд дозволив йому телефонувати до них без залучення Джолі”, – розповів адвокат з питань сімейного права Девід Гласс.Більш того, обмежуючи спілкування Бреда Пітта з дітьми, 43-річна Анджеліна Джолі ризикує втратити первинну опіку над ними, якщо вона не буде сприяти поліпшенню їх відносин з батьком.

“Дуже важливо, щоб кожен з шести дітей мав міцні і здорові відносини не тільки з матір’ю, але і зі своїм батьком”,- заявив суддя.

Суд також постановив, що протягом десяти днів, поки Джолі знімається у фільмі “Малефісента 2” (Maleficent 2) в Лондоні, Пітт буде проводити зі своїми дітьми по чотири години на день, а також разом з ними відвідувати сімейного психолога. При цьому Джолі не дозволяється бути присутньою під час зустрічей Пітта з дітьми.

Нагадаємо, що ще недавно інсайдери говорили, що Джолі планувала виїхати на кілька місяців в Європу на зйомки нової картини. При цьому дітей вона збиралася взяти з собою, тим самим позбавивши можливості Пітта бачитися з ними на регулярній основі.

Поділись


Новини партнерів