Актор Стенлі Туччі став батьком в п’ятий раз

Зірка таких фільмів, як “Голодні ігри” і “Диявол носить Prada”, знову став батьком: у Стенлі і його другої дружини Фелісіті Блант народилася друга дитина. Як виявилося, це радісна подія сталася ще в квітні.

Про те, що в родині актора поповнення, стало відомо завдяки виданню People. Там же можна дізнатися і про стать дитини: це дівчинка, Емілія Джованні Туччі, яка з’явилася на світ 19 квітня. Раніше в пресі повідомлялося, що пара чекає дитину, а в березні на прем’єрі нового фільму Туччі “Останній портрет” Фелісіті з’явилася, не приховуючи свого становища. Про народження другої спільної дитини у пари стало відомо лише зараз.

Нагадаємо, що Фелісіті Блант і Стенлі Туччі познайомилися в 2010 році завдяки фільму “Диявол носить Prada”, точніше – завдяки актрисі Емілі Блант, яка зіграла там разом зі Стенлі. Саме Емілі познайомила колегу зі своєю старшою сестрою, літературним агентом Фелісіті. У серпні 2012 року пара таємно одружилася, а 25 січня 2015 року в них народилася перша дитина: хлопчик, якого вони назвали Маттео Олівер.

Від першого шлюбу, з соціальним працівником Кейт Туччі, у Стенлі залишилося троє дітей: 18-річні близнята Ніколо і Ізабель і 16-річна Камілла. Вони прожили разом 14 років, але в 2009 році Кейт померла від раку. Відносини з Фелісіті, за словами, Стенлі, стали його поверненням до життя, хоча він в перший час їхнього роману і відчував почуття, близьке до сорому по відношенню до дружини, яка покинула його.

Поділись


Новини партнерів