Світлана Лобода відверто розповіла про дітей, батька своєї новонародженої доньки та свої плани на майбутнє

Українська поп-діва Світлана Лобода, названа після повернення з відпустки “Кращою виконавицею” Росії, не має наміру зупинятися на другій дитині, яку народила в одній з клінік США у травні цього року.

Про це опальна артистка розповіла в інтерв’ю російському порталу МК, вказавши, що “коли-небудь” розповість і про батька новонародженої дочки, якого до цих пір тримає в секреті. В цілому ж, за словами Лободи, у неї в особистому житті “все шикарно”.

“Спочатку дуже хотіла хлопчика, коли дізналася, що вагітна. Але вся родина у мене сильно хотіла дівчинку. Моя донечка вимагала: мама, тільки сестричку хочу! І, коли ми дізналися, що у нас все ж таки буде сестричка, щастя було багато, я з цією думкою звиклася за тиждень і вирішила, що хлопчик буде після. Встигнемо ще”, – зазначила співачка.

На час поїздки до Москви Лобода залишила дочку в Лос-Анджелесі.

“Я залишила все, що потрібно, на тиждень вперед, хоча прилетіла всього на два дні. Своє грудне молоко”, – додала вона.

“У мене є мета бути артистом номером один дуже довгий час, і, може, не тільки в одній або двох країнах, а йти і далі. Тому я старанно вивчаю англійську мову, спілкуюся з правильними людьми, шукаємо менеджерів. Може, щось і вийде”, – розкрила вона свої плани.

Цікаво, що виконавиця не відмовилася говорити про батька другої дитини, як це бувало раніше, проте все ж уникла відповіді. На питання, коли фани дізнаються ім’я обранця, Лобода коротко відповіла: “Коли-небудь… коли-небудь… У мене все шикарно”.

Нагадаємо, в мережі і на сторінках таблоїдів існують думки, що завагітніла Лобода від вокаліста знаменитої німецької групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

Джерело

Поділись


Новини партнерів