На Джастіна Бібера подають в суд

Джастін Бібер відомий своїми витівками: то він на Lamborghini малює балкончиками, то фліртує з усіма підряд, то в супермена переодягається. Але на цей раз на співака завели кримінальну справу!

Якийсь Родні Кеннон стверджує, що два роки тому Джастін напав на нього, образив і побив. Кеннон подав заяву в поліцію в 2017-му, і до сьогоднішнього дня справа перебувала під слідством. А тепер Бібера все-таки викликають в суд!

Згідно з позовом, 8 червня 2016 року Кеннон познайомився з Джастіном Бібером в готелі Westin в Клівленді. Бібер нібито зняв окуляри Кеннона без дозволу і одягнув їх на себе. Коли Кеннон вирішив сфотографувати співака в своїх же окулярах, «поведінка Бібера різко змінилася, він став дратуватися і погрожувати розбити камеру, якщо він не видалить фотографію», пише в позові Кеннон.

Також чоловік стверджує, що Джастін почав називати його н*гером і погрожувати розправою. Коли Кеннон відмовився видаляти фото, Джастін схопив його за сорочку і почав бити по голові і тілу. Потерпілий запевняє: «Якщо б не охоронець, який прийшов на допомогу, не знаю, що зі мною було б». Як повідомляє Billboard, Кеннон хоче відшкодування моральної шкоди (за ґрати засадити Бібера в планах немає).

Поділись


Новини партнерів