Кохана Бена Аффлека Ліндсі Шукус вперше прокоментувала їхні стосунки

Менше року тому стало відомо про відносини Бена Аффлека і телевізійного продюсера Ліндсі Шукус. За цей час подруга голлівудського актора встигла звикнути до нескінченних спалахів фотокамер і папараці, які чергують під кожним кущем під час їх рідкісних спільних відпусток. Змирившись з новим положенням справ, Ліндсі погодилася вийти з тіні і дати інтерв’ю про своє життя американському ELLE.

Торкнутися теми особистого життя Ліндсі при цьому погодилася лише в загальних рисах. Головне питання, яке цікавить громадськість, – чи дійсно їх роман почався, коли Бен був ще в стосунках з Дженніфер Гарнер, – Ліндсі залишила без відповіді.

“Вся моя кар’єра пройшла за межами знімального майданчика. І бути за камерою мені подобається значно більше. Я продюсер, мама, друг. Переведення мене в статус публічної персони – смішить. Так, це дивно, коли хтось знімає тебе в супермаркеті. Але ті, хто дивиться на ці фото, думають про вас лише одну хвилину, а після цього повертаються до свого життя, на зразок “Отже, що я хочу сьогодні на обід?”.

В інтерв’ю Ліндсі розповіла про свій переїзд з провінції в Нью-Йорк, заняття у театральній студії в шкільні роки і захоплення журналістикою в університетські часи. Бути в гущі подій, залишаючись за межами суспільного життя, завжди було її мрією. У 20 з лишком Ліндсі почала працювати на телебаченні. Як Енн Хетеуей у фільмі “Диявол носить Prada”, вона влаштувалася помічником в відділ талантів на шоу Saturday Night Live.

“Я була першою, хто приходив на роботу, і останньою, хто йшов. У той час мій девіз: “Я, я, відправте мене! Я можу залишитися до півночі!”. Це прекрасно в 22, коли у вас повно енергії.”

У 32 роки Шукус стала одним з двох продюсерів шоу, а в числі її близьких приятелів з’явилися знаменитості. Своєю кар’єрою їй зобов’язані багато зірок: так, саме вона пустила в ефір Сема Смітта, тоді ще нерозкрученого в Америці. Вважалося, що у Шукус був талант відчувати потенціал артистів.

Там же, на робочому місці, вона познайомилася зі своїм чоловіком, продюсером Кевіном Міллером. У 2010 році вони побралися, а через кілька років у них народилася дочка.

“Про те, що я вагітна і що я займу посаду продюсера, я дізналася в один тиждень. Я хотіла цього, але не думала, що це трапиться одночасно.

Розповісти про своє становище вона вирішила начальству лише на 21-му тижні, а за день до народження дочки вона була на роботі.

Я пам’ятаю, що в той день у мене був 14-годинний робочий день, я була в сукні і на підборах, а гостем шоу був Джастін Бібер. Я пам’ятаю, як начальник подивився на мене і сказав: “Ти йдеш на вечірку після роботи?”, А я подумала: “Ні, я поїду народжувати”.

Так і сталося, а через шість тижнів після появи дитини на світ Ліндсі вже була в студії.

Поділись


Новини партнерів