4 простих вправи для ідеального животика

Найкращі поради для боротьби з жирком на животі.

Живіт – одна з найбільш красивих частин тіла дівчини і в той же час – одна з найбільш проблемних.

Гарний плоский живіт здатний викликати захоплення оточуючих, а ось жир явно зіпсує ваш силует.

Зайві кілограми мають особливість накопичуватися в організмі нерівномірно. І найчастіше від цього страждає низ живота. Тому сьогодні ми розповімо вам про вправи, які розраховані саме на цю групу м’язів.

Тренування для низу живота розрахована на 10-20 хвилин. 

В якості розминки виконайте 20 нахилів корпусу вперед до стану, поки спина не буде паралельна підлозі. Руки в цей час фіксуються на поясі.
Далі повторіть 20 кіл стегнами, в різні боки, втягуючи при цьому живіт.
Потім виконуємо серію з 100 невисоких стрибків на двох ногах.
Тепер переходимо до вправ.

Вправа №1. Ножиці
Лежачи на підлозі, долоні покладіть під сідниці, обидві ноги підніміть вгору перпендикулярно підлозі. Потім повільно по черзі опускайте кожну ногу вниз, але не торкайтеся підлоги. Робіть по 20 повторень.

Вправа 2. «Скелелази»
Встаньте в позу для віджимання – долоні під плечима, ноги на носочках. Відірвіть одну ногу від підлоги і зігніть в коліні, підтягніть коліно до грудей і поверніть в початкове положення. При виконанні важливо не прогинатися в попереку, не піднімати сідниці. Повторювати рух 20 разів кожною ногою.

Вправа 3. складочки
Сидячи на підлозі, руками спираємося об підлогу (за спиною), коліна швидко піднімаємо до грудей. Для виконання вправи потрібно, щоб одночасно корпус прогинався до ніг, а коліна до грудей. У вихідному положенні ноги випрямляються, але не ставляться на підлогу. 20 повторів.

Вправа 4. Підйом ніг з положення сидячи
Вам знадобиться стілець з міцним сидінням. Сядьте на нього, акуратно випрямтеся, втягніть прес, руками обхопіть край сидіння, ноги зігнути в колінах і підняти до грудей. Не нахиляйте корпус, працюйте тільки м’язами преса. Робити 20 підйомів.

Виконання цих нескладних 4-х вправ важливо розбивати стрибками. Після кожного робіть серію з 10-ти стрибків на двох ногах, таких же, як і під час розминки.

Поділись


Новини партнерів