Діана Крюгер спровокувала чутки про вагітність на червоній доріжці Каннського кінофестивалю

Діана Крюгер почала зустрічатися з актором Норманом Рідусом рік тому, і їх роман розвивається досить стрімко. Нещодавно вони разом придбали квартиру в Нью-Йорку, після цього – з’явилися чутки про їх заручини, а тепер – і про вагітність Діани. Причиною тому послужили останні виходи актриси в світ – в сукнях виключно вільних фасонів.

Вчора Діана Крюгер з’явилася на червоній доріжці прем’єри фільму “Sink or Swim” в Каннах. В ніжно-блакитній сукні Armani Prive вона виглядала елегантно і жіночно, але шанувальники встигли звернути увагу на одну маленьку деталь – цікаву драпіровку в районі живота, нібито актриса намагалася приховати важливу новину. Коментарів з цього приводу від неї самої поки не надходило, але варто поглянути на останні травневі виходи актриси, щоб переконатися – чутки, які виникли, далеко не безпідставні.

Діана Крюгер і Норман Рідус познайомилися в 2015 році на зйомках фільму “Небо”. На той момент Діана була в стосунках з Джошуа Джексоном. Вони розлучилися в липні 2016 року після 10 років спільного життя. А через деякий час Крюгер і Рідуса почали помічати разом. Після цього закохані підтвердили свої відносини в соцмережі.

“Ну, слухайте, закінчуються ж люди один для одного. Випивають один одного до дна. Спустошують. І розуміють, що треба рухатися до інших джерел. Це звучить цинічно, але це так”, – розповідала Діана в одному з інтерв’ю про своє розлучення з Джошуа і початок відносин з Норманом.

Поділись


Новини партнерів