Ембер Херд помічена з екс-бойфрендом Хайді Клум після повідомлень про новий роман Ілона Маска

На минулому “Met Gala” Ілон Маск, який на початку цього року розірвав відносини з Ембер Херд, з’явився в компанії нової коханої – 30-річної співачки українського походження Grimes. Ембер з’явилась на доріжці Метрополітен-музею одна, але на наступний день виправила становище. Перед тим, як вилетіти в Канни, актриса провела час в компанії екс-бойфренда Хайді Клум – арт-дилера Віто Шнабеля.

Папарацці помітили їх в автомобілі на одній з вулиць Нью-Йорка. Ембер і Віто знаходилися на задньому сидінні машини і захоплено спілкувалися. Фотографи ніколи б не дізналися про це, хоча б тому, що таких машин в Нью-Йорку багато, а скло було затоноване. Але Ембер і Віто відкрили вікна і періодично поглядали на фотографів.

Нагадаємо, Ілон Маск і Ембер Херд були знайомі протягом декількох років до початку роману в 2016 році. Спочатку Ембер разом з сестрою відпочили в готелі Ілона в Маямі, потім актриса відвідала його офіс в Лос-Анджелесі, а він, у свою чергу, побував у неї в гостях. У квітні 2016-го папараці сфотографували Херд і Маска на виході з нічного клубу в Лондоні. Подейкували, що мільярдер був пристрасно захоплений актрисою ще з 2013 року після виходу фільму з її участю “Мачете вбиває”. У серпні 2017-го Ілон і Ембер офіційно оголосили про розставання, а трохи пізніше було опубліковано перше інтерв’ю мільярдера про цю подію.

Поділись


Новини партнерів