Блейк Лайвлі з’явилась на благодійній вечірці напередодні Дня матері в США в образі принцеси

30-річна Блейк Лайвлі знову опинилася в центрі уваги. Актриса взяла участь у вечірці благодійної організації “Baby2Baby” напередодні Дня матері (його в США відзначають у другу неділю травня). Кілька років тому Лайвлі, почувши історію успішної і забезпеченої жінки, яка через ураган “Катріна” втратила буквально все і залишилася одна з маленькою дитиною на руках, вступила в цю організацію і тепер допомагає дітям з малозабезпечених сімей.

Для заходу Блейк вибрала ніжний, повітряний і дуже романтичний образ. На вечірку зірка прийшла в біло-рожевій сукні на бретельках від Jenny Packham і жовтих босоніжках. А доповнила свій образ великими сережками-кільцями від Lucite в тон наряду. Виглядала Лайвлі немов принцеса з диснеївського мультфільму.

“Всі діти, які були присутні на цьому святі, живуть за межею бідності. Тому мати можливість влаштовувати такі заходи, де вони зможуть повеселитися, а їх мами трохи відпочити, дуже здорово”,- сказала актриса.

“Немає нічого кращого, ніж ходити на дитячі вечірки, вбиратися і робити їх щасливими. Можливо, просто секрет в тому, що я хочу одягатися, як принцеса Диснею. Хоча, напевно, це і не секрет!”- додала вона.

Поділись


Новини партнерів