Знайомство з батьками: Леонардо Ді Капріо повечеряв з 20-річною коханою і її матір’ю

Леонардо Ді Капріо рідко дозволяє собі прояв ніжностей на очах у громадськості. Своїх дівчат він не запрошує в якості компанії на червоні доріжки, а перед об’єктивами папарацці тримається з ними стримано, гуляючи на “піонерській відстані”. Здається, з недавніх пір в системі цінностей Лео все-таки відбулися певні зрушення.

Вчора фотографам вдалося зняти Лео разом з його новою коханою Камілою Морроне. Вони цілувалися і обіймалися просто посеред жвавої вулиці Лос-Анджелеса, на порозі ресторану Angelini Osteria. Судячи з фото, вечір був зовсім не романтичним побаченням і, скоріше, нагадував сімейну вечерю – разом з Камілою була її мати Люсіла Сола.

Невже 20-річній аргентинці вдалося настільки сильно розтопити серце завзятого холостяка, що він навіть погодився на знайомство з батьками? Втім, з вітчимом Каміли – актором Аль Пачіно – Лео і так напевно добре знайомий.

Про роман Каміли з Леонардо Ді Капріо вперше заговорили в кінці 2017-го. Непереконливі чутки вщухли, так і не знайшовши підтвердження. Лише в березні 2018-го папараці вперше вдалося сфотографувати Морроне і Ді Капріо разом під час прогулянки. В один момент, абсолютно не підозрюючи, що за ними йде стеження, Каміла нахилилася до Лео і поцілувала його … в плече. Каміла народилася в Аргентині 16 червня 1997 року і молодша за Лео рівно на 23 роки. Її мати – Люсіла Сола, цивільна дружина актора Аль Пачіно. Таким чином, Каміла є падчеркою метра кіно.

Поділись


Новини партнерів