Зірка “Щоденників вампіра” Стівен Макквін передумав одружуватися через три місяці після заручин

Тільки в кінці січня у ЗМІ з’явилась інформація про те, що Стівен Макквін, зірка серіалу “Щоденники вампіра” і екранний брат актриси Ніни Добрев, зробив пропозицію своїй дівчині – Еллі Сільві, як сьогодні стало відомо, що актор передумав. Він розірвав заручини, поставивши до відома про це видання Us Weekly.

Стівен відвідав захід Voices In Displacement Gala, де його запитали про те, як проходить підготовка до весілля. На це актор дав несподівану відповідь:

“Знаєте … Насправді, ми розірвали заручини. Так вийшло. Зараз я насолоджуюся тим, що можу проводити час так, як мені хочеться. Коли я в стані стресу, то зазвичай займаюся хайкінгом разом зі своїм псом або боксом.”

Також Стівен додав, що тепер чекає від жінок тільки любові.

29-річний актор Стівен Макквін почав зустрічатися з Еллі Сільвою близько півтора року тому, публічно вони заявили про свій роман в кінці 2016-го. Разом пара багато подорожувала по світу. Про заручини вони оголосили в кінці січня через Instagram. “Мій кращий друг, кохання всього мого життя.”Так”, “так”, мільйон разів “так”!” – писала тоді наречена Стівена. Раніше актор два роки був у відносинах з американською моделлю Олівією Пікрен.

Поділись


Новини партнерів