Марго Роббі, Крістен Стюарт і сестри Хадід на показі круїзної колекції Chanel

Здається, що фантазії Карла Лагерфельда немає меж, адже кожен показ Chanel перетворюється на справжнє шоу. На цей раз він запросив усіх шанувальників модного Будинку відправитися в довге плавання. Спеціально для цього в паризькому Гран-Пале був побудований величезний лайнер, уздовж якого під крики чайок і в нарядах з нової колекції ходили Джіджі і Белла Хадід, Барбара Палвін і Стелла Максвелл.

Останнім часом покази круїзних колекцій Карл Лагерфельд влаштовував в різних точках земної кулі: то пропонував всім приїхати на волелюбну Кубу або ж, як в 2015 році, в високотехнологічний Сеул. На цей раз маестро прийняв рішення не їхати з Парижа і відправитися в круїз просто з центру столиці. Карл Лагерфельд вже перетворював Гран-Пале в зачарований ліс і розпускав там райські сади, але на цей раз пішов ще далі. Спеціально для показу в виставковому центрі Гран-Пале встановили величезний лайнер La Pause. Назва була вибрана не випадково, саме так називалася вілла мадемуазель Шанель в містечку Рокбрюн-Кап-Мартен на Лазурному березі.

Надихнутися морськими ідеями для літнього гардеробу в цей вечір прийшли Крістен Стюарт, Марго Роббі, Ларс Айдінгер, Рейф Файнс і багато інших. Нинішня муза Карла Кайя Гербер в показі участі не брала, а його колишня улюблениця Лілі-Роуз Депп на шоу була присутня, але тільки в якості гості.

У круїзній колекції Карл Лагерфельд віддав перевагу традиційній смужці, білим і голубим тонам, речам з бавовни і твіду, але, як завжди, зумів подивитися на них з іншого боку. Так, солом’яні капелюхи були замінені на берети, а шифонові сукні посунули класичні двобортні костюми.

Після показу всіх гостей запросили піднятися на борт La Pause на after-party і вже за келихом шампанського і під треки модних діджеїв обговорити побачене.

Поділись


Новини партнерів