Сара Джессіка Паркер разом з доньками на світському заході в Нью-Йорку

Актриса не часто тішить шанувальників своїми виходами у світ, а вже тим більше разом з 8-річними доньками Табітою і Маріон її появи перед публікою можна порахувати на пальцях. Але для вчорашнього вечора актриса зробила виняток: разом з доньками вона з’явилася на Ballet’s Spring Gala.

Це перша поява дівчат на світському заході такого роду. У минулому році вони вже виходили на червону доріжку з батьками на прем’єрі бродвейської постановки “Чарлі і шоколадна фабрика”. На цей раз все було по-дорослому: ніякої солодкої вати і клоунів, тільки жінки в розкішному вбранні з розмовами про високе. Цей вечір був присвячений американському хореографу Джерому Робінсону, який в цьому році відзначає 100-ту річницю. Табіта і Маріон швидко опинилися в центрі уваги завдяки своєму чарівному зовнішньому вигляду і вмінню легко триматися перед фотографами.

Любов до балету у Сари Джесіки вже давно. У дитинстві актриса серйозно займалася танцями в Американському Театрі Балету і навіть брала участь в Бродвейских постановках. Зараз вона намагається не пропускати всі знакові прем’єри і прищеплює любов до високого мистецтва своїм дітям.

Поділись


Новини партнерів