Українського режисера Алана Бадоєва застукали в ліжку відомої російської співачки

Російська співачка Поліна Гагаріна опублікувала на своїй сторінці в Instagram сміливе фото, на якому вона зображена на ліжку в спідній білизні, а поруч з нею не законний чоловік – Дмитро Ісхаков, а український режисер Алан Бадоєв.

Шанувальники вже встигли змиритися з тим фактом, що стежити за особистим життям Поліни Гагаріної за допомогою її сторінки в Instagram вкрай важко – замість сімейних замальовок співачка найчастіше ділиться фотографіями зі зйомок і інших заходів. Проте, навіть в робочому процесі фанати намагаються розгледіти натяки на щось більш інтимне.

“У ліжку з @alanbadoev”, – підписала вона кадр.

Судячи з обстановки, фотографія була зроблена під час зйомок нового кліпу. На це натякають і хештеги в повідомленні: # ВИШЕГОЛОВИ # кліп # полінагагаріна # гагарінапоехалі.

Можливості прокоментувати побачене Поліна Гагаріна своїм підписникам не залишила. Однак такий самий знімок виклав на своїй сторінці і сам режисер. Там вже шанувальники і змогли висловити все, що думають про такі знімки. Більшість оцінили гумор і позитивний настрій знімальної групи. Втім, знайшлися і ті, хто вважав цей кадр недоречним.

Джерело

Поділись


Новини партнерів