Сандра Баллок, Кейт Бланшетт, Енн Гетевей і інші на прем’єрі фільму “8 подруг Оушена”

В рамках найбільшої міжнародної кіновиставки “ComiCon” вчора, 24 квітня, відбулася презентація фільму “8 подруг Оушена” (Ocean’s 8). Гостями заходу, який пройшов в Caesars Palace, одному з найрозкішніших готелів міста, стали виконавці головних ролей. На червоній килимовій доріжці під приціли папараці потрапили Сандра Баллок, Енн Гетевей, Кейт Бланшетт, Сара Полсон і інші актриси, які взяли участь у фільмі.

Для урочистого вечора 35-річна Енн Гетевей вибрала довгу білу сукню без рукавів, розшиту різнокольоровими стразами, від італійського бренду Bottega Veneta. Свій образ зірка доповнила атласними світлими туфлями з відкритим носом і великими сережками-кільцями.

Її 53-річна колега Сандра Баллок з’явилася вчора перед глядачами в доволі цікавому вбранні. Актриса прийшла на презентацію картини в чорних обтягуючих брюках, чорно-синій сукні-халаті з глибоким декольте і чорних босоніжках з ремінцями з каменів.

43-річна Сара Полсон в прямому сенсі слова виблискувала в розшитій золотими паєтками сукні від Alberta Ferretti і туфлях їй в тон.

А ось 48-річна Кейт Бланшетт зробила ставку на брючний костюм з вишивкою і прийшла на захід в золотисто-бежевих брюках і подовженому піджаку та білій сорочці. Свій образ вона доповнила чорними туфлями, які гармоніювали з оксамитовою чорною окантовкою піджака, і великим золотим кольє.

Світова прем’єра картини, яка стала сіквелом і спін-оффом трилогії про Денні Оушена і повідає про пригоди злочинниці Деббі (її зіграла Сандра Баллок) і про задуману нею крадіжку століття, відбудеться 7 червня.

Поділись


Новини партнерів