Дружина Роббі Вільямса подарувала йому маріхуанову ферму на річницю шлюбу

Роббі Вільямс, який не раз зізнавався в тому, що в молодості вживав наркотики і до сих пір іноді курить марихуану, отримав несподіваний подарунок від дружини на річницю шлюбу. Гайда Філд розмістила прямо в їхньому будинку в Лос-Анджелесі невелику маріхуанову ферму. У Каліфорнії вживання марихуани дозволено законом, так що проблем з поліцією у подружжя виникнути не повинно.

Про те, що в будинку Роббі є своя плантація марихуани, розповів в інтерв’ю газеті The Sun репер Big Narstie. Згадуючи про спільну роботу з Вільямсом в 2017 році, репер розповів, як побував у нього вдома і своїми очима побачив плантацію.

“Він дуже кльовий. Він простий і скромний чоловік. І у нього дуже хороша дружина. Я бачив подарунок, який вона зробила Роббі на річницю їхнього шлюбу. Це ферма з вирощування марихуани, яку вони розмістили в підвалі свого будинку. Ну, це ж легально, чи не так? Це дозволено”,- розповів музикант.

Незважаючи на те що Роббі двічі лежав у реабілітаційній клініці і проходив курс лікування від наркозалежності, у 2013 році він зізнався, що іноді все одно курить марихуану. А ось від вживання інших наркотиків і алкоголю він відмовився, коли у них з Гайдою з’явилися діти. Пара виховує 5-річну доньку Тедді і 3-річного сина Чарлтона.

Поділись


Новини партнерів