Дженніфер Еністон вперше вийшла в світ після новини про розлучення з Джастіном Теру

Два місяці тому 49-річна Дженніфер Еністон і 46-річний Джастін Теру оголосили про розлучення. Увесь цей час актриса цуралася публічних заходів і відвідувала лише вечірки друзів, але нарешті повернулася до активного світського життя. Вчора вона взяла участь у щорічному молодіжному форумі WE Day в Каліфорнії.

Дженніфер приєдналася до інших знаменитостей, які підтримують цей захід, спрямований на залучення підлітків до вирішення місцевих і глобальних проблем.

Для свого першого публічного виступу після розлучення (а Джен взяла в руки мікрофон на сцені) Еністон вибрала джинси, футболку з логотипом WE Day і піджак, рукава якого їй довелося закатати, тому що на одній руці актриса носить лікувальну пов’язку. З цією лангеткою, до слова, вона прийшла на весілля Гвінет Пелтроу і Бреда Фелчака.

На WE Day Еністон виголосила промову на сцені і виглядала спокійною і щасливою. За інформацією інсайдерів, у важкий період розставання з Теру після двох років шлюбу її підтримали друзі.

“У Джен дуже турботливі друзі. Вони завжди запрошують її на вечірки, а вона любить спілкуватися з ними”, – сказало джерело з оточення зірки.

Поділись


Новини партнерів