46-річний Джастін Теру захопився 26-річною моделлю, з якою познайомився в тренажерному залі

Хоча інсайдери і говорять про те, що 46-річний Джастін Теру досі важко переживає розставання зі своєю 49-річною дружиною Дженніфер Еністон, сам актор це не показує. Ні в якому разі – його особисте життя кипить і раз у раз стає предметом для обговорення. І якщо ще недавно західні ЗМІ говорили, що Теру зустрічається з 25-річною художницею з Нью-Йорка, тепер вони щосили пліткують про його нове захоплення. Як повідомляють інсайдери, Теру зацікавився 26-річною моделлю з Нью-Йорка.

Актор і його нова передбачувана кохана потрапили під приціли папараці ще тиждень тому – разом вони йшли по вулиці Нью-Йорка, невимушено спілкувалися і раз у раз посміхалися один одному, а потім зайшли в одне з кафе, щоб випити прохолодні напої. Тепер же нарешті з’явилася інформація про таємничу незнайомку, яка, судячи з усього, дуже сподобалася акторові.

Звуть цю милу дівчину Еріка Карденас, а познайомився з нею Теру, як повідомляють джерела, в тренажерному залі. Правда, поки, як говорить інсайдер, вони всього лише друзі (але ж як часто дружні відносини з часом переростають в щось більше). Але як мінімум один спільний інтерес, любов до спорту, у них вже є.

Поділись


Новини партнерів