«Мир в тебе утонет»: новий трек української співачки Sasha Ray

Українська співачка Sasha Ray представила свою нову пісню — «Мир в тебе утонет». Трек написав талановитий композитор, саундпродюсер і аранжувальник Андрій Ігнатченко.

Подробиці створення нового треку

Навесні 2018 року вийшов студійний запис нової пісні Sasha Ray — «Мир в тебе утонет». Трек швидко набирає популярність на Youtube, що дає йому можливість зайняти перші рядки літнього хіт-параду пісень вітчизняної естради.

Пісня написана в стилі luxury pop-dance. Автор і композитор пісні Андрій Ігнатченко поєднав легкий, танцювальний настрій мелодії з інтимною лірикою тексту.

Трек записаний на студії IKSIY MUSIC. Там, де працюють провідні виконавці української естради. Молода співачка не поступається у працьовитості своїм іменитим колегам по зірковому цеху. Уже зараз готовий сценарій кліпу на нову пісню співачки. Sasha Ray планує у цьому році записати ще кілька треків.

Що послухати
Всі пісні Sasha Ray — легкі і милозвучні. Дівчина співає в основному про саме бажане почуття — про любов.

Над кожною піснею співачки трудиться команда справжніх професіоналів. Наприклад, автором тексту і музики однієї з найпопулярніших пісень Sasha Ray «Душа» став відомий автор Денис Мусаєв. Режисером цього кліпу став Олександр Філатович — український кліпмейкер, який створив вже більше 200 кліпів і працює з відомими виконавцями: Іриною Білик, Олександром Пономарьовим, NikitA, неАнгели та іншими.

Репертуар молодої виконавиці налічує 15 пісень і 7 кліпів. Найвідоміші: «Боль-любовь», «Мечта», «Полчаса» і «Тебе мало».

Зіркове життя Sasha Ray

Висхідна зірка української естради, Sasha Ray поступово завойовує любов і визнання наших співвітчизників. Армія шанувальників молодої виконавиці тільки збільшується.

Фанати стежать за новинами співачки в Instagram @sasha.ray. Кадри та тизери зі зйомок кліпів, особисті фото — в соціальній мережі Sasha Ray відверто ділиться зі своїми шанувальниками важливими моментами життя.

Як зізнається співачка, її псевдонім виник не випадково і повністю відповідає її характеру та творчості. «Ray» з англійської мови перекладається як «промінь». Тому дівчина прагне ділитися з людьми хорошими емоціями і сонячним настроєм як в житті, так і на сцені.

Повні версії кліпів і нові пісні можна подивитися на ютуб-каналі співачки та її офіційному сайті — sasharay.com.

Контакти: sasharayofficial@gmail.com.

Поділись


Новини партнерів