“Це найкращий комплімент!” Каменських порівняли з Бузовою

Хейтери відомої української поп-співачки Насті Каменських, яка виступає під псевдо NK, порівняли її зі скандальною російською виконавицею Ольгою Бузовою.

Про це артистка дізналася, читаючи коментарі користувачів мережі про свою творчість разом з популярною українською ведучою Машею Єфросиніною. Відео їх обговорення хейтерів було опубліковано на YouTube-каналі Каменських.

“Тримайся, подруга. Ти перетворюєшся на Бузову!” – прочитала один з коментарів, адресованих Насті, Єфросиніна.

“На кого? Блін, спасибі! Це дуже класно! Оля, це так класно, що ми схожі з тобою! Ми можемо записати дует! Між іншим, це найкращий комплімент, який я коли-небудь чула – бути схожою на Олю Бузову. Олька, привіт тобі величезний”, – сміючись відповіла Каменських.

Оля Бузова – російська телеведуча, співачка, актриса, колишня учасниця, а пізніше ведуча реаліті-шоу “Дом-2”. Відома скандальними витівками та наявністю величезної кількості хейтерів.

Как я отношусь к пластической хирургии?🤔Я всегда была за естественную красоту☝🏻 Но, если имеется что-то в нашей внешности, что нас не удовлетворяет, почему бы и не исправить это🤷🏻‍♀ Если вы можете сделать себя лучше и это подарит вам уверенность, то почему бы это не сделать. Ведь это абсолютно естественно, что люди стремятся выглядеть лучше☝🏻 Сделала бы я себе пластическую операцию? На сегодняшний момент нет. Я полностью довольна своей внешностью и ничего не хочу в себе менять👸🏻Но, не исключено, что когда-нибудь возможно и сделаю 🙈 Кого могу порекомендовать: Я лично ни с кем не общалась. Но, видела несколько работ @doctor_pimanchev у своих знакомых и могу сказать, что доктор молодец👍🏻Мне очень понравилось!

Допис, поширений Ольга Бузова (@buzova86)

Джерело

Поділись


Новини партнерів