Благодійна колекція Вікторії Бекхем присвячена Red Nose Day

Сім’я Бекхемів активно займається благодійністю: Девід співпрацює з ЮНІСЕФ, Вікторія – посол доброї волі ООН. Також місіс Бекхем щороку створює капсульні колекції, підтримуючи ту чи іншу благодійну ініціативу. Зараз вона співпрацює з британським фондом Comic Relief, який проводить благодійну акцію #RedNoseDay. «День червоного носа» відзначається в США: жителі країни одягають клоунські червоні носи, а виручка з їх продажу надходить до фонду допомоги потребуючим дітям у всьому світі.

В ініціативі в різні роки брали участь Стелла Маккартні, Діана фон Фюрстенберг, Карл Лагерфельд, і в цьому році Вікторія Бекхем. Вона створила лімітовану колекцію футболок, прикрашених фотографією учасниць Spice Girls спереду, а на спині – іменами «перчинок» Posh, Baby, Ginger, Scary і Sporty. Вартість однієї футболки становить 35 $.

Як прокоментувала колекцію сама Бекхем: «Я особисто бачила, як “День червоних носів” в США торкнувся життя мільйонів дітей, цей було для мене справжнім натхненням. Я вдячна, що саме мені випала честь створювати цю футболку і пропагувати послання Girl Power молодим жінкам і дітям по всьому світу».

Thank you Kenya! Ps….Red nose day USA is back! Noses go on sale April 2nd @rednosedayusa x kisses x

Допис, поширений Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Поділись


Новини партнерів