Вагітна Єва Лонгорія ніжно привітала чоловіка з 50-річчям

43-річна Єва Лонгорія, незважаючи на останні тижні вагітності, веде дуже активний спосіб життя – видно, що відчуває вона себе прекрасно і сидіти на місці зовсім не хоче. Так, днями вона відвідала презентацію нової колекції одягу Вікторії Бекхем, яку дизайнер створила для бренду Reebok. А вже на наступний день актриса влаштувала вечірку з нагоди дня народження свого чоловіка Хосе Антоніо Бастона, якому 13 квітня виповнилося 50 років.

“Вітаю з днем народження самого кращого чоловіка на світі! Я така щаслива, що ти мій партнер по життю, мій чоловік, мій кращий друг, моє все! Я сподіваюся, що наступні 50 років проведу разом з тобою, посміхаючись і насолоджуючись кожним моментом життя, які нам дарує Бог. Люблю тебе, кохання всього мого життя! З Днем народження!” – зворушливо привітала вона чоловіка в своєму Instagram.

Для святкового заходу актриса вибрала приталену чорну сукню. До речі, вбрання, яке підкреслює кругленький живіт, Лонгорія протягом усього терміну вагітності носить із завидною регулярністю.

На святі, судячи з блогу Лонгорії, були присутні близькі і рідні пари. До слова, незважаючи на ювілей чоловіка, здогадатися про те, що головним винуватцем торжества став саме він, було досить складно – його дружина і її швидке материнство у гостей, здається, викликали куди більший інтерес.

Нагадаємо, що Єва Лонгорія і Хосе Антоніо Бастон, які пов’язали себе узами шлюбу два роки тому, стануть батьками вже в травні. Для актриси ця дитина буде першою, а ось у її чоловіка вже є троє дітей від попереднього шлюбу.

Поділись


Новини партнерів